Keulers Organisatie & Coördinatie
 


Keulers Organisatie & Coördinatie is officieel gestart in 2005, vele jaren hiervoor heb ik vele jaren muzieklessen verzorgt voor zowel leerlingen als voor grote groepen zoals slagwerk ensembles en blaasorkesten.in Nederland, België en Duitsland. Door de jaren heen, mede door mijn functie destijds bij het Ministerie van Defensie, kwam ik steeds meer in contact met verenigingen en ondernemers die organisatie structuren nodig hadden. Mijn constante ontwikkeling betreft bedrijfsstructuren en bedrijfsvoering met de nodige ervaringen binnen de amateurwereld ben ik me meer gaan richten op deze tak om zoveel mogelijke te kunnen helpen en ondersteunen. 

De amateurwereld zit beduidend anders in elkaar als de bedrijfsmatige (beroeps) wereld, hierbij zag ik veel bestuurders dezelfde verkeerde stappen zetten in de verenigingsbeleid. Om dit te doorbreken en binnen de amateurwereld weldegelijk een goede structuur op te zetten waardoor er goed en duidelijk beleid opgemaakt kon worden. Aangezien er binnen de amateurwereld vooral met vrijwilligers gewerkt wordt vergt dat een gehele andere aanpak en strategie dan een bedrijfsstructuur.

"DE BRUG NAAR JOUW DOEL" is dan ook de leidraad om organisaties hiermee te helpen. Niet als Interim manager binnen stappen, de boel door elkaar gooien en opnieuw richtlijnen uitzetten en dan weer weg gaan..........maar als ondersteuner zal ik jullie helpen binnen jullie eigen kracht alles weer in de juiste banen te gaan lopen en waar jullie zelf de schakels zijn.


Heb je dus hulp nodig binnen een organisatie structuur dan kan ik jullie hierbij helpen. Het eerste gesprek is volledig vrijblijvend waarbij we kunnen bekijken wat er dient te gebeuren juist dit moeten uitzoeken.